206787 |
Introduction of the Food System (SPOC) |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206788 |
Entrepreneurship and Innovation in the Food System (summer school) |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206791 |
Functional Food: design and validation |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206792 |
Omics Tecnologies |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206793 |
Personal Nutrition and Chronic Diseases |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206795 |
Management in Food System |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
206796 |
Marketing in Food System |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206797 |
Leadership in Food System |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
207417 |
Sustainable food processing and packaging |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
207419 |
The relation of the food industry towards society and consumer |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206789 |
Emerging tecnologies Business Case Study |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207423 |
Food engineering |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
207424 |
Packaging Material Science |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207425 |
Packaging logistics |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
206798 |
Food Toxicology |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
206799 |
Food safety management systems |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
206800 |
Microbiological risks in the food chain |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206820 |
Master Thesis |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
206804 |
AgFoodTech |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207426 |
AgFoodTech Lecture Series |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207421 |
Integrated Bioprocess Engineering & Bioseparation Process Science |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
207427 |
Online –Soft Matter Science I –Food Rheology and Structure |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207428 |
Advanced Meat Science Lecture Series |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207429 |
Soil Fertility and Fertilisation in Organic Farming |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
206817 |
Molecular Aspects of Plant Protection |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206816 |
Plant Quality |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
206818 |
Soft Matter Science I- Food Rheology and Structure |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207430 |
Free Project Work |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
206815 |
Agricultural Production and Residues |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
206814 |
Microbiological Safety within the Feed and Food Production Chain |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206813 |
Agricultural Production of Biobased Resources |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
206812 |
Natural Science Concepts |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
207420 |
Food Process Design I – Efficient Processing and Transport Phenomena, Exercise |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207431 |
Encapsulation of Functional Food Components Lecture Series |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
207432 |
Internship (Industrial placement 6 weeks) |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207433 |
Food Product Development: From Concept Ideation to Product Launch |
Grupo Teoría / 1
|
15
|
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
207446 |
Sustainable food processing and packaging |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|
207418 |
Food formulation and product development |
Estudiantes interuniversitarios
|
30
|
Grupo Teoría / 1
|
15
|